коси лиа

Коси Лиа Ви предлага естествена коса за удължаване, внос от САЩ. В нашия сайт може да откриете екстеншъни за коса с невероятно качество, дължина 55 см и набор от няколко основни цвята. Нашите коси са обработени в посока растежа на косъма, поради което са изключително меки на допир и не се заплитат. 

Te са със запазена кутикула, което позволява боядисване и топлинна обработка до 220°С. Можете да ги къдрите и да ги изправяте. Коси Лиа могат да бъдат боядисвани, което позволява да се постигне даден желан цвят или нюанс извън посочените. Нашите екстеншъни комбинират високо качество и изгодна цена. В страницата с Нашите клиенти, ще се убедите сами! Разгледайте галерията ни с част от нашите доволни клиентки! Вижте как те са стилизирали и оформили своите прически с екстеншъни от Коси Лиа

Предлагаме и клипси/щипки за екстеншъни в три цвята, с които лесно да можете да ги прикрепвате. Както знаете, този метод е най-удобен за самостоятелно поставяне на удължителите за коса. За него няма да ви е необходимо да посещавате специалист, който да ви поставя вашата естествена коса.

Ако търсите качествена естествена коса за удължаване, то не се колебайте да изберете именно Коси Лиа! Свържете с нас за повече информация и поръчки!