екстеншън тъмно кестенява естествена коса

Когато се насочвате към екстеншън тъмно кестенява естествена коса, то вие сте естествена, чувствена и нежна дама. Но същевременно и секси! Да бъде брюнетка несъмнено е модерно. Колкото и да има една невиждана вражда между блондинки и брюнетки, важното при избора на цвят на косата са вземането под внимание на няколко фактора. Трябва да съобразите цвета на кожата, очите, руменината на бузите и т.н. Често може да се чуе, че кестенявите коси и цветове изглеждат еднакво. Но всъщност не е така. Дори един тон може да направи една чудесна промяна върху цялостната ви визия. Стига, разбира се, да е правилният, който да отива на вашето лице и черти!

Ако сте брюнетка с тъмно кестенява естествена коса, но искате по-дълга и гъста коса, то нашите екстеншъни могат да се появят като помощно средство. Хубавата коса винаги привлича внимание и комплименти. Коси Лиа Ви предлага екстеншън тъмно кестенява естествена коса, внос от САЩ. Нашите коси за удължаване са обработени по специален начин, позволяващ те да бъдат боядисвани и топлинно третирани до 220 градуса. Можете спокойно да изправяте или да накъдрите ваши екстеншъни от естествена коса.

За още по-голямо улеснение и удобноство, Коси Лиа Ви предлага и щипки/клипси за коса. С тяхна помощ можете лесно и бързо сами да поставяте своите удължители за коса. Също така, да изпробвате и различни типове прически, спрямо конкретен повод. Може да разгледате и част от Нашите доволни клиенти с видове екстеншъни.