екстеншън естествена коса шоколад

Екстеншън естествена коса шоколад – избор на дами, търсещи загадки с доза сладост в прилючението. Този цвят на косата е сред естествените нюанси, които можем да избираме. Не сме на мнение, че кестенявата коса е скучна, дори напротив! При правилно съчетание с цветовете на кожата и очите, и взети под внимание специфични черти, то могат да се получат наистина чудеса! Екстеншън естествена коса шоколад е за жените търсещи естествена нотка във всичко. А кой пък не обича шоколад… дори когато говорим за цветове за косата!

Коси Лиа Ви предлага екстеншъни от естествени коси в няколко основни цвята. Тук имаме конкренто цвят шоколад за косата. Ако сте брюнетка, търсеща именно този нюанс, то сте попаднали на точното място! Висококачествени, меки на допир и без заплитане, нашите естествени коси за удължаване са чудесно решение за тези от вас, които искат да се сдобият с хубава, дълга и гъста коса. Благодарение на щипките/клипсите, които можете да намерите в сайта, лесно и много бързо може да поставяте сами вашите удължители.

Този тип екстеншъни от естествени коси са обработени със специална технология, позволяваща им да бъдат боядисвани и третирани топлинно до 220 градуса. Това неминуемо означава, че спокойно можете да изправяте вашия екстеншън естествена коса шоколад, както и да го накъдрите. Дължината и гъстотата пък от своя страна ще ви позволи разнообразие от видове официални прически.