екстеншън естествена коса пепеляво русо

Екстеншън естествена коса пепеляво русо – е най-светлият цвят екстеншън в Коси Лиа. Обработен по специален начин, този екстеншън от естествена коса в цвят пепеляво русо, е изключително мен на допир. Без заплитане и позволяващ да бъде топлинно третиран до 220 градуса. Също така, може да бъде боядисван в желан цвят или оттенък. Знаем, че уцелването на точния нюанс с вашата коса може да се окаже не лесна задача. Но с екстеншън в пепеляво русо вие лесно може да коригирате това, като го боядисате. Така ще получите еднакъв цвят и перфектен резултат.

Коси Лиа ви предлага екстеншъни от естествена коса, внос от САЩ. С изключително качество и на много добри цени, можете да се сдобиете с естествена коса 55 см. Към тях можете да закупите и специални клипси/щипки, с които много лесно и бързо да поставяте своя екстеншън. Този метод е изключително ефективен, когато става дума за самостоятелно поставяне, без помощта на специалист.

Екстеншън в пепеляво русо може да бъде изпряван и накъдрен, спрямо предпочитанията ви. Също така, благодарение на по-голямата гъстота и дължина, ще имате много възможности и за официални прически. За доза вдъхновение можете да посетите страницата Нашите клиенти и да видите как те са стилизирали косите си. Предлагаме и лесно и бързи поръчки по телефон, с които максимално да ви улесним. Не се колебайте да се свържете с нас!