екстеншън черна естествена коса

Изборът на екстеншън черна естествена коса можем да кажем, че е за жените които искат да изразят своята категоричност. Най-тъмният нюанс от цветовата палитра сам по себе си издава, че жената зад него може да постигне това, което иска. Изключително дръзки, самоуверени и атрактивни са несъмнено дамите, които избират черен цвят на косата. Той е за онези, които искат да подчертаят чертите на лицето си. Особено е подходящ за жени със светли и пъстри очи.

Един екстеншън черна естествена коса от 55 см, може да придаде на вашата коса не само дължина, но и повече гъстота. Не всяка от нас има щастието да има плътна, гъста и дълга коса. На помощ идват нашите екстеншъни от естествена коса. Благодарение на специалната им обработка, тези коси за удължаване са подходящи за къдрене и изправяне. Топлинната обработка трябва да бъде до 220 градуса. Меки на допир с доза ефирност, нашите черни екстеншъни от естествена коса могат да бъдат вашето допълнение към визията. 

Разнообразието от прически с екстеншъни е голямо. Необходимата дължина и гъстота могат да ви позволят почти всякакъв вид официални прически. Независимо дали имате или нямате повод, една хубава прическа винаги е забележима. Още повече, че можете дори сами да си я направите. Коси Лиа предлага и клипси/щипки за коса, с чиято помощ можете абсолютно сами да си поставяте вашия екстеншън черна естествена коса. В секция Нашите клиенти пък можете да видите доволни дами и начинът, по който са стилизирали своите коси за удължаване.